Followers

Tuesday, July 14, 2015

work.. and no more stress

best tak tajuk tu arini uols..
assalamualaikum guys..
salam selasa..
salam ramadhan yang ke 27
selamat hari raya

mood mood nak raya bagai ne..
semalam gigih menyiapkan pandan layer
so mlm ne dee gigih nak lipat kain n nak baking kek mak
nak kemas beg
xtahu la pukul brp tido

so harap semuanya dapat disiapkan dalam masa before 12
senang nanti dee nak packing packing
masuk dalam kereta bagai

so far perancangan balik kampung bermula bsk
tghari
terus cabut balik tg.. rumah mil dlu..
nk tgk ape yg xcukup lagi kat rumah sana
memandangkan tahun ne belah dee dlu
so bg dee xkisah la mana mana dlu pun asalkan dapat beraya

ok
berbalik pada tajuk
dah sebulan setgh dee kt tmpat baru
semuanya..
Alhamdulillah
dee xde stress mcm previous company dlu
boss?
manager boss?
director?
semuanya best..
alhamdulillah.. syukur..

dan cara dee buat kerja pun so far alhamdulillah
kami dengan pihak management banyak discuss
so mcm dee ckp
kekdg Allah duga kite dengan sesuatu benda yang kite xmampu nak hadapi walaupun gaji dah sedap
tapi dari segi kerja.. kite xmampu nak hadapi stress

walaupun gaji dee dkt sini masih rendah lagi
tp dee syukur
inshaAllah ada rezeki.. mesti naik gaji
mane nak tahukan rezeki

1 comment:

Zie Madini said...

syukur alhamdulillah dee. tempat baru ok lagi dari yg lama. mcm zie...stuck in here coz faktor gaji. huhu.

pernah hantar surat resign. boss reject n naikkan gaji lagi tggi. hehe. but at least politik di opis ni tak seteruk di tmpt dee yg lama