kesungguhan beraya

Assalamualaikum uols..
Salam Jumaat
actually tahun ne.. kesungguhan beraya tu tak de untuk dee
dee cuma pentingkan anak n husband je
husband pun xde nak shopping sgt
die pun beli bende yg boleh nak pakai hari hari

bkn ape..
sbb kami fikirkan.. persiapan untuk berpindah lepas raya
dah hari hari mendatang leps raya tu lebih penting
dee pun kesiankan suami sebab die kena arrange sendiri
dee pun masih fikirkan sesuatu untuk bantu dia

so soal rumah
alhamdulillah
Allah permudahkan segala usaha kami untuk dapatkan rumah
soal vacation dee hold dlu demi nak settlekan semua kerja kerja yg tertangguh
begitu jugak dengan #dkhalishcookies
inshaAllah tahun depan dee niaga kuih raya

semoga Allah bukakkan jalan buat dee dan suami untuk beli rumah
InshaAllah kami mampu..

soal anak?
ade yang tanya bila nak tambah..
bg dee..dee dan husband xde rancang ape ape..maksud ye dee xde amek family planning 
so inshaAllah andai diberi rezeki.. tahun depan bru dee bersedia untuk mengandung..if lg cpt lg bagus
ehheee...
so buat masa skrg.. follow the flow..
besarkan khalish dengan penuh didikan dan kasih sayang..

saving?
Alhamdulillah masih ada saving..
ape pun semuanya dee syukuri atas nikmah yang Allah berikan
ketabahan kami suami isteri inshAllah ade rahmat..
Aaminn

Comments

Popular Posts