kemas rumah

memandangkan lagi beberapa minggu je dee dan husband akan stay kat rumah kami skrg nih..
so dee dan husband gigih mengemas rumah

ape yang pasti uols.. byk barang prelove.. contoh ye baju2 dee n husband yg dah xboleh dipakai lagi
so decide nak sedekah dekat mana mana tempat
bukan bermaksud baju tu dah koyak ke ..
masih boleh pakai

so masih dalam process mengemas..
serius xtahu la nk ckp mcmane
barang yang kecik kecik je banyak

aduhai..xpe.. ade masa ne kan..
dee gunakan dengan sebaik mungkin
so bila dah masuk rumah baru nanti semuanya akan teratur je kan.
betul x

Comments

Popular Posts