mencari yang terbaik untuk si manja

saje la dee mengoogle untuk cari susu formular untuk si khalish manje tu kan
so mcm berkenan dengan enfagrow
Enfagrow << boleh view link tu
sebenarnya mana mana susu formular sama jer
yang sebaiknya susu ibu la kan
tapi rezeki xde nak susukan dia smpai umur 2 tahun
jd dee redha je bg die susu formular sejak umut die 11 bulan

so far skrg..alhamdulillah..sigebu gebas
sihat waalafiat
makan plak xde memilih.bedal je.fav..kari!!~
ohh anak mamak sungguh..

yang penting xkira la ape yang kite bg yang penting yang terbaik utk dia
supaya dia sihat sempurna..bijak pandai
xkisah la susu lembu ke.. susu kambing ke

“Susu tidak dijadikan sama” oleh Allah SWT. Setiap jenis susu ada kesesuaiannya
bagi makhluk tertentu. Jika dikaji dengan teliti akan lihat hubungkait antara
susu (sama ada lembu atau kambing) dengan tubuh manusia. Semua manusia dicipta
agar bergantung sepenuhnya pada susu ibu sekurang-kurangnya selama enam bulan
pertama. Tidak ada makanan lain di seluruh dunia ini lebih baik dari susu ibu.


jd xkisah ape pun if xde rezeki nak bf baby kita sbagai ibu kena redha la kan. xbleh la nak kutuk bagai org yang xbf baby smpai umur baby 2 tahun.tu semua rezeki masing masing. *so if rasa nak kutuk.. fikir balik..kutukkan anda tu sebenarnya untuk sapa? bf ne..rezeki dari Allah.. Dia maha mengetahui apa yang terbaik..

so dee ne pk positif je sal susu badan ne.
dah xda rezeki untuk dee
dee redha. biarlah apa org nak kata..kiri kanan depan belakang .. yang penting anak dee sihat sempurna..
dah Syukur Alhamdulillah..

sbb kalo fikir mulut org ne smpai kiamat xhabis bercakap..

Comments

Popular Posts