angin mcm puting beliung

saje dee nak luahkan kat sini.. sebab.. dah sebulan dee kerje kat company baru ne. i dunno how to describe someone ne. sbb sometimes angin sgt xmenentu. dunno mcmane nak ambil hati.nk ikot segala kehendak die sedangkan.. kite dah buat semua benda atas kemahuan dan arahan die..

dlu lainlah kan.. skrg ne kerja dgn company besar big pressure usah ckp.. tapi tabahkan hati n keraskan hati.. sbb ramai yg ckp perangai die susah utk kite paham..

sometime ok..sometime not.. so.. ikot je ape die nak.
xthu nk ckp mcmane. dalm masa sebulan ne ape yg boleh kite explore. bkn dee xpuas hati cuma rasa.. xadil sbb memula masuk dlu xde brief ape ape. semua die nak kite explore sendiri. so...........
dee terkontang kanting buat itu ini sendiri sendiri.. filing..buat surat bagai2.. cr org kat HQ.
mmg xde masalah.. tp yg bermasalah.. bile..... .. die sikit sikit ade je bende x kena..

mmmm.. kalo lelaki xpe.. ne.... xde bende dalm dunia ne yg perfect.. dee just doa.. segala yg terbaik.. semoga semua dan segala rezeki akan selama lamanya dekat sini..
bak kate abg z.. pekakkan telinga kalo dia marah2.. just buat ape die nak.. JANJI KERJA SIAP..
gituuu!! ckup 5.30.. cabottt

Comments

Popular Posts