bersawang

Assalamualaikum..

lame dah tinggal blog. dah bersawang mawang. sebab dah xde masa nak updated blog and no idea nak tulis ape. kekadang ade jugak masuk tgk. sambil lalu..

Alhamdulillah banyak sebenar ye yang berlaku sejak kebelakangan ni. ape pun Alhamdulillah.. tu semua dugaan dari Allah. dan paling menyedihkan tahun 2014 bile dee miscarriage.

so skrg still berpantang. walaupun dah masuk kerja. sabar n redha dengan ape yang berlaku. xde rezeki lagi khalish nak beradik. xpe la. just enjoy ur moment.
ade hikmah sebenar ye ape yang berlaku and dee sedar. Allah sebaik baiknya merancang.

Allah yang lebih mengetahui ape yang berlaku. since excident aritu.. mmg dee dah jangkakan rezeki dee dgn baby xlama. redha sesangat.. 

dee always ckp ngan husband gitu. Khalish? dah pun 1thn 9bln. cpt je masa berjalan. if nak pregnant balik pun dee tunggu masa yang sesuai. ape yg penting skrg nak stabil kan ekonomi keluarga.

InshaAllah

Salam Sayang
Dee

Comments

Popular Posts