siapalah aku untuk menghukum

best tak topic. Assalamualaikum Salam Jumaat buat semua follower follower blogger.. facebook.. twitter.. google yang seangkatan dengannya.. Semoga semuanya dipermudahkan hari ini dan ari ari yang mendatang..

so dikesempatan waktu yang giler terluang ne dee abdikan diri untuk updated blog.. lame dah sebenarnya dibiarkan bersawang mawang blog ne. inshaAllah lepas ne nak kembali bergiat aktif nak updated blog memandangkan banyak cerite nak dikongsikan..termasuk la perkembangan myson MZAZ
ehhe

post mengenai status tu mmg skrg ne kite redha je awk dgn segala kemungkinan yang berlaku.. Allah itu maha Adil awk.. ingat tau hukum karma Allah.. tp siape sy nak nak menghukum awk dgn kate2 sy. sy cuma ckp n luahkan ape yang sy rase.itu sy..sy bkn suke ckp belakang mcm awk. xpyh ckp bende tu awk xckp ngan sy tp sy tahu awk ckp bende tu mengnai sy. sy tahu awk bace blog tweet sy dan juge fb. sy bkn kwn mcm awk yg kejam smpai nk block n remove bagai. im not childish

sy dah matang memikirkan untuk menerima segala tuduhan awk.sbb sy tahu awk mmg sorg yang MENTAL problem. xboleh tgk org senang, xleh tgk org bahagia. itulah awk. hati awk hitam dan kotor.
fikiran awk dipenuhi dengan negetif thinking.

sorry to say that. itu adelah yg saye rase skrg ni. sy dh straight to point dgn awk.sy harp awk terime ape yang sy tegur. awk masih muda ye. ingat mase depan awk. jgn kerana sikap awk skrg impak ye jd pada anak awk. sy tahu awk ade anak. sedar.. ingatlah ape yang awk ckp tu satu doa. jgn doa ini terbalik pd anak awk. ingat!

before i leave sy cuma nak awk sedar siapa awk.ape yang awk dh katekan pd sy. ape pun Terima Kasih sy ucapkan maaf sbb sy mendiamkan diri sbb itu mmg cara sy.

xlama pun sy kt sini. after i leave mungkin awk akan bahagia.

Comments

Popular Posts