Luahan Hati : Rezeki and keep calm

Alhamdulillah .. Syukur Alhamdulillah.. memang bersyukur sangat skrg ni dengan ape yang ade.. harapan mmg nak sgt sgt berkembang. hope bisnes dengan kerja utk mencari rezeki berjalan dengan seriring.

Alhamdulillah atas kekuatan yang Allah berikan.. sokongan dari Suami dan family, kawan2 rapat.. terime kasih atas nasihat korg semua..

Rezeki Allah tu luas. xde sape dpt menafikannya. kite cuma berusaha je utk dapatkan.. ye.. mmg dee sedang berusaha utk dapatkan yang terbaik. InshaAllah.. dee sentiasa berdoa kearah kebaikkan.. and positif thinking. tapi kekadang datang jugak kesedihan bile terdengar ckp ckp org.

ape yang pasti dee cuma bersabar and mendiamkan diri. itu lebih baik.. mmg dari dulu dee mcmni lah. xsuke nak marah marah org.or simpan perasaan dendam dgn org. past is past. dee harap semua ne jadi pengajaran. dan dee beringat sampai bebila.. Allah itu Maha Adil.. Maha Mengetahui dan Maha Menglihat segalanya.

Jgn menidakkan takdir Allah.. itu yang pasti ape yang terjadi sekali pun hadapilah dengan tenang dan setiap masalah ade jalan penyelesaian. dee teringat kwn baik dee. dah dee anggap mcm adik beradik sendiri. die alwys nasihatkan dee.. walaupun die belum kahwin dan lain jantina tp die amat memahami. even ape pun kite..sape pun kite Allah tu tetap akan uji kite sbgai hambanya

cuma sedih and terkilan dalam hati dgn ckp ckp org and perbuatan org ne. kenape ye? nak kate jeles.. u've everything and anything. cube fikir. dee xde jawapan utk bende ne. sorry..


sorry jugak kat korg sbb celoteh panjang sgt. .. nanti dee tulis lg yea..

Comments

Popular Posts