bukan senang nak senang tanpa usaha

waaa cantik gile tajuk.. itu la yang sebenar ye bermain dilubuk hati.. skang ne slowly dgn projeck baking. so untuk meneruskan menjana pendapatan dalam baking ne.. dee dah plan nak buat cookies utk CNY.

so far setakat ne cuma terfikir nak buat biskut semperit dan biskut lidah kucing.. itu je yang terfikir setakat ne.. sbb bukan ape.. lepas ne cik dee akan lepaskan semua benda cik dee dalam dunia modeling and cik dee rasa nak spend time duduk kat rumah n focus for study.

sbb cik dee dah plan untuk continue study for this year. 2014 umur pun dah nk ke 3 series.so bila lagi kan kalo dah lambat2 nanti dah xde masa.. sementara anak sorg ne better uruskan ape yang patut.. itu yang cik dee harapkan..


so doakan cik dee berjaya ye kwn2.. 

Comments

Popular Posts