Sultan Selangor Birthday

ehhe.. Yuhuu.. Assalamualaikum.. semalam mmg spend time je dgn anak kat rumah. si khalish akeel.. mcm2 perangah dah skrg ne ko.. mcm2 peel.. ye la dah 10 bulan.

happy moment as a motherhood. duk rumah jage anak. alangkah indah if boleh duk rumah jaga anak. tp apekan daya jenis dee xboleh duk rumah. kena keluar kerja jugak.kalo x xnmpk dunia. ape pun inshaAllah if dana dah cukup nanti dee akan berhenti makan gaji ngan org and terus berkerja dari rumah. skrg ni ngah usaha untuk kumpulkan duit tabung utk launch bisnes.

ape pun dah start dah. dimulakan dengan jual tudung bawal. alhamdulillah semua dah sold out. and skang ne plain wide shawl.. printed.. and glitter.. mmg lmbt kite jual kan sbb org dah jual dlu. tp dee tetap jual sbb atas label ND bkn nora danish tau.. ANNE DEE bisness partner

so.. nanti dee akan bg blog link utk korg tgk kat situ yerk..

Comments

Popular Posts