tanpa sarung tangan


wahh nampak x uols.. dee ngah trade khalish tu tidak bersarung tangan.. sebab ye.. time bawak cucuk 2 bulan aritu nurse dah ckp ngan dee tak perlu beri bby khalish pakai sarung tangan.. sebab dia dah besar.. dan Puan potong kuku anak puan and monitor khalish every minit.. so far arini (ahad) die xgaru muka 

sebelum dee bukak sarung tangan khalish aritu dee ade ckp ngan khalish yg khalish dah xperlu lg pakai sarung tangan.. biar jari jemari tu kembang setaman and bergerak2..genggam..kembang or nk pegang something pun nanti lebih cepat..

dee ade gak bg die main soft toy.. awal bukan.. lgpun dee nak khalish cpt belajar dan cepat berdikari.. Alhamdulillah Khalish bijak sgt2.. Syukur dpt anak mcm ni.. sejuk perut mama khalish ngadungkan ko nak.. seriusly ape mama ckp khalish paham..

so lepas ne dee akan ajar mcm2 lagi utk perkembangan otakNya.. dan dee harap khalish akan terima ape yang dee ajar.. 



p.s : nak teach khalish how to swim lepas ni.. i hope so he can do it..
but kene tunggu 6 month++ 

Comments

Popular Posts