i not need that ALPHA LIPID

1OOx dah dee mention about this kat facebook or bagai2 tempat.. please la understand bile kite xsuke xperlu la nak ckp banyak kali kebaikan alpha lipid or shakelee or herbalife or bagai2.. senang citer husben xbagi minum.. bkn la KUNO sgt ngan benda benda mcm ni.. dr membazir smpai berpuluh2 ringgit baik la minum juice buah yang sedia ada tu.. lagi fresh UOLS

bile kite xsuke org lagi suke nak entertain bende2 mcm tu.. please la.. bende tu semua xde kepentingan pun.. nak sihat .. nk jaga antibody dalaman.. pemakanan tu kena jagalah.. if makan merapu meraban caner nak sihat.. sakit ke ape ke..semua berpunca dari faktor pemakanan.. dont mention that if minum benda2 tu semua badan akan jd sihat..leh cpt kurus blablabla.. Ya Allah..

please la fikir fikir fikir...!!~ 28 year old dah dee hidup dengan minum susu.. makan buah.. makan kurma & kismis.. sayur2an bagai.. alhamdulillah.. badan still mcm ni.. minum air masak banyak2.. 

rase ye xperlu la nk berhabis duit bagai2 untuk minum itu ini yang kite sendiri xth ape effect dimasa akan datang.. pernah fikir?


Comments

Popular Posts