Febuari Bulan Penuh Makna


huh lame rase ye tak updated blog.. Assalamualaikum kengkawan blogger skalian.. akhirnye dee berkesempatan untuk updated blog yang dah sekian lame xberupdated..

untuk makluman uols.. dee dah selamat melahirkan baby boy pada 9.2.2013 pd usia  kandungan 37 minggu.. xcerly diluar jangkaan sebenarnya.. kalo ikut due 3.3.2013.. tapi Allah maha kuasa.. dan mengetahui segalanya.. Mungkin Allah dah tulis nak keluarkan baby sebelum atok dan Opah gi Umrah pd 25hb ni..

so baby pun interframe la seawal yang mungkin sbb nak tgk Atok n Opah.. 

nak diceritakan pengalaman bersalin mmg xdpt dee lupakan seumur hidup.. tapikan uols.. sakit bersalin ne sememang ye Kuasa Allah.. dee xth nak cerita kesakitan tu mcmana tapi when baby deliver.. semua sakit tu hilang mcm tu saje..

ape yang pasti.. bertaubatlah.. ingat Allah byk2.. sebab melahirkan seorang Hamba Allah dimuka bumi ne ibarat bertarung separuh nyawa.. sbb dee sendiri 13 jam dalam labour room.. time tu Allah saje yang dee ingat.. bkn suami atau keluarga sendiri.. 

akhir skali.. lahirlah Muhammad Zulkhalish Akeel Bin Zukkarnain pd 9.2.2013 pd pukul 4.44 ptg,.. alhamdulillah

Comments

Chi said…
Alhamdulillah. Semoga baby sihat ye :)
Chi said…
Alhamdulillah, semoga baby sihat2 selalu.

Popular Posts