Tak dpt nak imagine uols bila dah ada anak nanti


seriusly skrg ne mmg xleh nak imagine uols when dee n en husben  dah ada anak nanti.. sebab skrg ni pun rasa happening sgt when en husben always pegang petut ne and cakap.. ade respon uols..

so sweet.. and dee xsabar nak tunggu die keluar lg 10 minggu mengikut kiraan dan jangkaan awl dokter.. hope everything smooth je..

memula dlu time bujang dee xde terfikir sampai ke tahap ini nak kahwin.. nak ada anak.. and tak pernah plan bila nak kahwin n ada anak semua nih.. tapi semua ni rahsia Allah.. bila dah kahwin rezeki dan mengandung ni Allah yang tentukan..

kekadang terfikir tak terlalu awal ke dee pregnent.. tapi mak ckp awal ape.. dah 27 thn.. org lain anak dah 2 3 dee br nak dpt sorg.. dan dah matang dalam usia mcm ni nak ada zuriat sendiri.. nak ada suami.. nk pikul tanggungjawab and galas everything..

saat ne terasa tau uols sebab selama 27 thn hidup ngan family mak abah bagai.. dibawah pengawasan dorg.. lastly kite diambil oleh seorg insan yang bergelar suami.. semua tanggungjawab dari abah semua dah diserahkan kepada en suami.. ingat dulu.. ada org cakap.. kahwin ne ibarat untung sabut timbul untung batu tenggelam.. kalo dapat layari bahtera rumahtangga tu elok elok insyaallah semua akan bahagia

memilih suami pun penting.. sebab tu skrg ni mcm risau je if dapat suami naik kaki tangan bagai.. dan dee syukur alhamdulillah en husben bukan sorg yang macam tu..

bkn nak puji uols tp itulah hakikat.. tanggungjawab dia dalam cari rezeki tu dee pun xth nak cakap mcmana..
tapi.. ingatlah ye uols.. Kahwin ne rezeki dan mengandung tu rezeki.. dan semua tu Rahsia Allah..


Comments

Popular Posts