Starting counting the movement


this week dah 27 week.. so aritu nurse dah ckp ngan dee suh start kira pergerakkan baby start kul 9 pgi smpai 9 mlm.. aihh.. jenuh la camni uols nak kena kira.. and then nurse nasihatkan if dia tak bergerak dalam tempoh 12 jam better u gi hospital terdekat cepat cepat..

so dee akan mula kira sat je lagi (9 pg) .. and demi baby mama akan lakukan ape saje utk baby. hopefully bby bg kerjasama ngan mama.. ceh!!~

last night bby dah ckp ckp ngan papa kan.. siap tendang papa lg.. sian papa.. ganas betul la baby.. setiap pergerakkan yang dee rasa tu satu anugerah.. lepas ni tgk real plak... seronok ye ada anak.. dan xsabar nak jadi mama.. hari hari peluk anak.. ari ari peluk suami.. happy family..

makin bertambah ahli keluarga makin besar tanggungjawab.. makin banyak perbelanjaan..tapi takpe. rezeki Allah yang bagi dan bukan manusia yang tetapkan.. ape yang pasti lepas ni dee dan en suami akan berkerja keras.. demi anak dan keluarga.. 




Comments

Popular Posts