Serasi dah dengan die ni


thanks to nivea.. akhir ye dee dah jumpe pencuci muka yang sesuai dgn dee.. org kate kalo nak th die ok ke x kite kene try pencuci muka dia dlu then br try yg lain lain.. tul dak 

so dee dah cuba hampir setahun sejak dia dikeluarkan smpai skrg.. mengecilkan liang pori muka tu penting.. selain tu kena jaga jugak pemakanan ye uols..

so skrg ni.. usaha akan diteruskan sehingga licin kulit muka ni mcm dlu..



Comments

Popular Posts