Preggy Picture


Very the Morning uols.. happy wednesday uols.. happy working.. waa banyak ye happy.. 
uhhu.. seperti sedia maklum dari awal disahkan mengandung.. mmg dee berkongsi cerita gembira ne di fb.. then ade yang request nak picture sewaktu kandungan dee masuk 4-5 bulan.. time tu uols seriusly mmg xnampak.. cos sape yang pernah jumpe dee..berdepan dgn dee sedia maklum dah th dee sememang ye kecik org ye..rendah dan xtinggi.. so perut tu mmg xketara nampak

so skrg ne.. my bff, kwn lama kat kuantan request nak tgk sesgt.. dee kwn ngan dia dr dee kat IKM smpai skrg ne.. terputus contact pun penyambung nyawa kami hanyalah di FB dan twitter.. so dee laksanakan permintaan die walaupun hati agak berat nak bg..

so inilah rupa dee, im 7 month preggy. in love. mama to be.. seronok uols rasa movement bby dalan perut.. sape yang pernah mengandung tu mesti rasa ape dee rasa.. tang ne tak fikir dah sal shape lari ke laut sungai bagai.. time ne fikir bila nak tgk baby dalam perut ne keluar.. mmg xdpt nak bayangkan.. dee dan en husben still counting the dated dan hope everything will be ok dan dipermudahkan.. preparation sikit je lagi.. and persediaan dr segi mental & fizikal.. cos dee byk membaca, jumpe en google, jumpe docter.. check up swasta & kk (klinik kerajaan) tanya ngan kakak2 ipar, kwn2, thanks dengan experince uols..
terharu.. 



Comments

Popular Posts