nama untuk bakal baby

ade org menanye kan.. ' dah cr nama anak?'
uhhu ofcos not..
belum lagi.. setakat ne just belek2 je buku
nak kasi nama anak tunggulah nanti2.
beli barang pun sikit je br
preparation sedang diusahakan
so nama anak tu..
dee tunggu dia keluar..
just stand by mane yang patut je skrg nih..

zaman skrg ni org always nak cepat..
smpaikan nama anak belum ckup 6 bln dah cari
beli barang baby pun ckup 7 bulan dah cari..
bkn la melanggar adat..
tp kekadang ape yang org tua tua kata tu betul
so sbg persediaan..
dee cuma buat preparation untuk mental n fizikal nak sambut 'org baru'
asalkan sihat dan selamat ke dua duanya..

mak n MIL pun pesan mcm tu
so far
rehat ckup2..
time kerja kerjalah..
xde stress stress..

so hidup nak kena happy je..
en husben pun bersabar tunggu 'org baru'
:) 
xsabar mmg xsabar 

Comments

Popular Posts