Legoland.. Mengidam nk gi sini..


fuyoo ayat mengidam tu bleh bikin rabak poket..
keinginan ke sini disebabkan ade hello kitty town..
Ya Allah..
nak ada anak dah ni nak hello kitty kan ape die lg..
i dont care la kan..

skrg ni bila dah ada rumah sendiri..
everything nak kena jaga..
so nk beli ape pun xde sape yang halang..
tapi yang penting duit tu th kemana hala..
jgn tak tentu hala dah..

cer uols tgk tu..
Amount dia RM308 for 2 Person ok
sesgt la craving nak ke sana.. 
tapi jadual trip untuk percutian kali ne ke tempat lain..
tahu nak ke mane..
nanti dee ceritakan bila dah balik dari sana..
so doakan perjalanan dee selamat Pergi & Balik..






Comments

Popular Posts