google mengoogle lagi


kesibukkan always melanda sejak dua menjak ne.. tapi kesihatan, keselamatan dan en google mmg dee xkan lupakan.. even kemana pun hp sentiasa ditangan.. kekadang bertwitter kekadang google something..
ye la kan.. first time nak jd ibu.. mcm2 benda nak kena belajar.. so time gi checkup kat klinik time tu dee ambik peluang tanya nurse banyak2 soalan mengenai bf (breast feeding)

so nurse pun ajar mcmana.. check perut bagai.. dan mmg niat dalam hati nak bf fully kat baby.. sebab org kata susu ibu ne penawar segala penyakit.. dan dee pun memang niat nak byk susu badan.. so sejak usia kandungan dee 5 bln dee dah minum jus daun pegaga n air horlick.. 

khasiat dia.. uols leh baca kat entry yang dee bg ni.. [Link]. sebab tu dee pun banyak sesangat membaca.. nak tanya org bkn ye 24/7 org always ngan kita so kena rajin membaca..
tambah lak anak sulung.. byk persediaan mental n fizikal nak kena ada..

so far setakat ne alhamdulillah.. kwn2 yang ada experince byk membantu.. cerita pasal bf neh..
so dee xde la risau sgt..

so pd uols2 yang ade pengalaman tu bleh leave kan comment yea.. sharing is caring.. :) 



Comments

Popular Posts