Pureen Warehouse Sales 24 - 25 Nov

inilah masa yang dinantikan bg sorg isteri yang bakal bergelar mama xlama lagi..
so smlm.. saje dee dan husben ke warehouse pureen sales kat PJ.
mmg murah sesgt..
puas hati..
tapi sayang ye time dee dan en husben sampai byk brg dah hbs..

so tahap ke'excited'tan nak shopping tu xde la sgt cos bg dee
1st bby ne.. dee beli yang penting dan perlu je..
list2 yang dee senaraikan pun buleh la..

so dee ckp ngan husben kite beli berperingkat
lame2 settle la

so bile sampai tahap shopping brg bby ne.. 
time tu dah pk teruja nak menunggu kelahiran ni..
semoga segalanya selamat dan dipermudahkan

so dee nantikan yang exspo kat mid valley plak..
tgk apelah yg bleh digrab..


Comments

Popular Posts