First scan 4D baby


Assalamualaikum semua..
selamat hari isnin 
selamat berkerja..
selamat mencari rezeki sesuap nasi dibumi Allah yang penuh kedamaian..

first time keterujaan dengan scan 4D di Klinik Qistina jumaat malam aritu
appoitment kul 8 mlm.. 
dan hampir dekat sejam jugak tgk baby bergerak aktif..
pusing2
malu2..
sujud..
paling seronok time dia bukak tangan tu.. 
mcm melambai2..

dengar dokter cakp..
dan nasihat dokter..
sangat teruja..
baby pun dah nk dekat 1 kilo..

jantina?
kami rahsiakan dulu sehingga si kecik ne keluar..
ramai yang teka gurl..
ramai yang teka boi..
ape pun..
dee cuma doakan bby dan mama selamat kedua duanya..

due dated berubah2..
gamak ye.. 
sempat tok ngan opah tgk dulu sblm gi umrah kot..

ape pun
dah 6 bulan lbih ni..
insyaallah persiapan akan dimulakan ..

excited..
mestilah xsabar nak tunggu dia keluar..
nak tgk keadaan dia
bak kata dokter hampir 85% ikut muka en suami..
ekkeke..
mama dia??
xth la apa dia ikut..

Comments

Cik Mek said…
Salam singgah, salam perkenalan. nak tanyala, lama tak awak booking untuk appoinment scan 4d? Lepas tu kan, dapat CD tak? Ok, tq :-)

Popular Posts