Bercinta di KEPCI


sempat lagi cik dee uols kipnap en husband bwk lari..
cik dee xde harap pun en husben nak bawak makan double down today..
sebab biase ye mmg kami tersangat jarang makan diluar..
ape pun.. balik lambat caner pun mesti cik dee atau en husben yang masak..

buat masa ne mmg en suamilah yang banyak membantu
cuma cik dee xharapkan en suami lipat kain or membasuh..
kalo masak tu cik dee xkisah..

so arini dpt la cik dee rasa double down yang sedap giler tu..
huhuh
bby pun senyap je dalam perut..
sekali je tau bby mama mam.. pasni kite xleh mam dah tau
xelok untuk baby yea..

p.s uhuhu.. lepas dah bab bab mengidam ni.. 

Comments

Popular Posts