Wish list

Wish list ne tetiba cik dee terfikir.. sape xnak berjaya.. dan kecapi ape yang diingini..
mcm tu jugak la cik dee kan.. atleast dalam 3 tahun akan datang.. dah ada rumah sendiri.. ada kids.. ada bisnes sendiri.. ada saving sendiri.. and for sure nak ada sesuatu untuk menjamin masa depan..

ada suami.. ofcos cik dee dah tamatkan zaman bujang cik dee seusia cik dee 26 tahun..
Alhamdulillah.. Niat dah tercapai.. ada sorg suami.. dan xlama lagi bakal hadir dengan cahaya mata Anugerah tak terhingga dr Allah.. rezeki anak cik dee sendiri tak tahu apa.. cuma cik dee doakan semoga semuanya berjalan dengan lancar dan cik dee berjaya jd ibu & isteri kepada suami dan anak2..

dalam menung menung cik dee terfikir nak ada butik sendiri.. ye la kan.. cik dee pun sedar bukan senang uols nak keluarkan sesuatu barang atas nama kita.. tp tu semua usaha kita sendiri if kite nak.. dan cik dee cuba utk try sesuatu yang baru.. misal ye menjahit..

Insyaallah pasti ada jalannya.. bak kata Maher Zain.. dan cik dee cuba mencari rezeki dengan sebaik mungkin asalkan tidak mengabaikan tanggungjawab..



  • 2-3 tahun lg nak ada rumah sendiri
  • 3-4 tahun lg nak ada bisnes sendiri
  • 2-3 tahun lg dah ada everything yang serdahana asalkan bahagia..

Comments

Popular Posts