Teruja dengan barang baby...

gambar sekadar hiasa wokey

cik dee dah teruja tgk barang barang bby dah sekarang ni..
tapi buat masa sekarang ne cik dee xnak beli paper lagi..
just survey..
n tulis ape yang perlu dibeli..
so untuk permulaan hasil perbincangan cik dee dan en suami..
tak perlu membazir beli banyak2..
beli apa yang perlu..

so cik dee byk menanyekan pada
 kakak-kakak ipar belah suami n belah dee..
sebab dee xde kakak..

so nanye kengkawan juge..
then bile dah th nanti..
cik dee tunggu plak expo barangan bayi in November nanti..

but..
org tua tua kata elok beli barang baby bila kandungan dah 7 bulan
uhhu..
yang tu cik dee risaukan plak..
because cik dee keluar atau dilahirkan seawal 7 bulan
so cik dee doakan supaya baby keluar 9 bulan 10 hari
jgn ikut jejak langkah mama ye syg..
susah nanti.. 

so uols any idea nak bgtahu pasal barangan baby or suasana dalam pantang..

Comments

Popular Posts