menyirap...

bukan la cik dee hasad dengki or whatsoeber..
tp cik dee terkilan dengan perkhidmatan yang disediakan..


sebenarye uols.. cik dee dan en suami xmerancang pun utk pulang ke kampung.. 
so kami ne just meredah je la.. if ade transport untuk balik cik dee pun balik la.. kalo x kami patah balik..
excerly uols..
bkn la xnak drive..tp memikirkan malas nak memandu keadaan raya ni..maka cik dee pun ckp ngan suami.. kite balik naik bas je..

jimat pun jimat memandangkan abg pun ada kat sana
so nanti balik just tumpang dorg jerk..

then cik dee ingatkan around kul 1.30 dah smpai..
rupe ye dorg lepak minum lagi kat RnR simpang pulai sampai kul 3.
ouch.. apekah ini bas..
perkhidmatan ape ni.bukan ade sape2 minx pun utk ke toilet.
if nak midnight ape salah ye terus je sampai destination kan..
huh..
ni la kot salah satu sebab punca penumpang rasa xselamat..
ummm.. so fikir2 kan la..

Comments

Popular Posts