Luahan Somi Isteri..

bukan senang okai
nak mengharungi sebuah bahtera yang diketuai seorg nahoda kapal..
kalau elok kapal tu berlayar maka selamatlah rumahtangga pasangan tersebut..
ceeyy..

pandai kau dee berkata kata
excerly..
sejak akhir2 ne dee makin stress.

i know that im not a perfect women..
but i try my way to be the best
memasak..
membasuh..
mengemas..
mendidik
menjaga.. anak.. suami
bukan sesuatu benda yang sangat mudah

semua perlukan kesabaran..
diawal usia perkahwinan dee ne uols..
dee dah rasa mcm sesuatu yang dee pendamkan dalam hati..
cuma dee tak putus berdoa supaya Allah makbulkan doa dee..

dee xde masalah ape2 dengan en suami
en suami sgt kuat..
too strong untuk dia handle dee dan masalah kami
kadang kala.. dee terharu
sebab en suami byk menasihati
mengajar dan mendidik dee
begitu begini
baik buruk
pandangan di masa depan selalu weols bincangkan

tapi dee..
im not too strong to be like that
tetambah sejak preggy ne..
selalu termenung memikirkan..
suami dan baby..

sape yang faham..
Allah saja yang mengerti..
dan dalam soal ne dee xboleh nak mintak pandangan org lain..kecuali suami..

ape yang pasti.
semoga ada hikmah disebalik semua ni
dan dee percaya
Rezeki tu Allah yang tetapkan
dan dee...
berusaha ke arah kebaikkan dan menaikkan ekonomi keluarga..


p.s : hope dpt settlekan hutang secepat mungkin

Comments

AkmaFaizal said…
Insya Allah..anak yg bakal lahir tu akan bertambahla rezeki Dee suami isteri. Jangan risau..Allah dah tetapkan semua rezeki dan kemampuan hambaNYA..kite berdoa je agar diberkatiNYA selalu..Insya Allah

Popular Posts