Susu Ibu Mengandung



uhhu.. sejak dua menjak ne agak keliru gak nak cari susu ape yang sesuai untuk diminum..so dee kene cuba semua susu.. setakat ne.. susu dumex for mama mmg dee xleh minum.. dee byk minum susu HL Marigold tu..
so mak ckp..kene cr satu susu yang boleh diminum.. yang sesuai dgn ibu mengandung..
so dee rase.. dee nak try anmum mentana..
so ape pendapat uols..
ade kwn dee ckp.. anmum ne xsedap..
uhhu.. caner..

Comments

Raihana Humaira said…
for me,
anmum the best...
ok je minum dah 7bulan lebih prgnt...cuma nnt kalau terada kencing manis tepaksalah minum seminggu 2/3kali je...tapi 5bulan pertama mmg minum hari2 je...masuk bulan ke 6 dah culas sikit hehehe
Nina Zee said…
hi dee :)
sy dulu time preggy minum anmum...ok je.. dia ada perisa chocolate..sedap... if nak sample call je careline dia..tak silap ada bg sample... :)
enfamama a bit heavy la for me... dumex blom pernah try lg... :)
Zie Madini said…
Mcm zie, zie minum susu anmum :) Tp bila dah nk melahirkan ni...semakin malas ler plak nak minum susu. coz susu menggemukkan bdn zie. hehehe

Popular Posts