Edisi Majlis Kahwin : Part 4

mcm xadil lak kan cik dee xcontinue edisi kahwin cik dee neh..
seterus ye.. pada 3 Jun 2012..
Majlis Sambut Menantu diadakan disebelah Pihak lelaki.. di rumah Ibu en Suami di Taman Indah..
then weols bersepakat memilih persalinan dari Dynas Collection di Taman Perpaduan...

xcerly.. dee tersangat sangat susah nak cari baju kalo dah siap..
exspecially persalinan pengantin..
semua ye beso gedabak.. * besar sesangat
then mak andam belah lelaki..
sgt sgt baik hati uols..
kecikan baju mengikut saiz cik dee ..
perhhhh!~
so baju pun ngam2 je ikot badan..

majlis bermula 12 tgh - 3 ptg mcm biasa..
bile dah habis kenduri bagai..
cik dee dan suami.. keluar untuk outing *photoshoot
pepaham la bile dah dapat camera kan..
mula la lupe ingatan..

so kami memilih Taman Gunung Lang..
sesangat sesuai..
cuaca cantik..
dan tempat yang jauh dari org..
sbb time belah dee outing
smpai 4 tmpat
dan org pun tgk2 je..
dee plak dah rimas ngan nak angkat dress lagi..
kekeke... nasibla..

so.. alhamdulillah.. segalanya selesai kini..

p.s dah nak masuk 3 bulan usia perkahwinan kami
dee harap semoga jodoh berpanjangan sampai ke akhir hayat..
Insyaallah.. Amiin

Comments

Popular Posts