Duit Raye.. raye raye.. yehyehhhh


sentap mak nak..
tahun neh.. dee xdpt dah duit raya.. sebab ye kan..
dee dah kahwin.. so my turn ngan husben lak bg..
memandangkan tahun ne tahun pertama kami beraya bersama
so budjet duit raya dibudjet2kan atas faktor kewangan

so dee ngan husben bg seikhlas hati semampu yang boleh..
so kepada anak2 saudara.. sepupu sepapat yang kecik2 tu.. understand kami ye
sian pakusu & aunty.. sian kakya n abg zul.. hahaha
tahun depan insyaallah..
ade rezeki kakya bg extra skit.. cehh!~
doa doakan murah rezeki tau


Comments

Zie Madini said…
hehehe...zie lak dpt duit raya dari bini boss...hikss. Tu je ler satu²nya duit raya yg zie still dpt...haha.

A'ah raya tahun ni, 1st time zie bagi duit raya kat budak² yg dtg rumah. dulu, dok kasi dgn anak buah je.

zie dan dillah pun sama...weols budgetkan duit raya. coz byk lg nk pakai duit (raya, renew insurance keta dan bersalin) bulan ni. weols pun byk duit raya kat budak seikhlas yg weols mampu :)

Popular Posts