Rita Rudaini bakal tuntut nafkah...
Bukan sesuatu yang menyeronokkan menulis tentang kisahpenceraian Rita Rudaini & Aidil Zafuan ini. Kami kasihan lihat anak anak mereka yang masih kecil.
Laporan Utusan Malaysia hari ini menyebut yang Rita Rudainibakal menuntut tunggakan nafkah daripada Aidil Zafuan buat anak anak & keluarga sejak empat tahun yang lalu.
Menurut laporan itu juga, sepanjang tempoh perkahwinanmereka selama empat tahun itu Rita Rudaini lebih banyak mengeluarkan belanja untuk keperluan anak anak & keluarga mereka berbanding Aidil Zafuan.
Rita Rudaini akan membuat tuntutan balas tersebut ketika sebutan kes perceraiannya di Mahkamah SyariahPetaling Jaya yang akan berlangsung pada 30 April ini.
Dan, menariknya jumlah nafkah yang bakal di’tuntut oleh Rita Rudaini terhadap Aidil Zafuan ini bakal mencecah ratusan ribu ringgit. Okay, boleh mula kumpul duit. 

sumber dipetik dari Rotikaya.

so skrg ne camner.. bukan senang nak kahwin dan bukan senang nak bercerai.. so.. kite tunggu je nanti ape kate mahkamah.. sama sama kite doakan supaya ada jalan penyelesaian yang terbaik buat dorg.. Insyaallah

Comments

Popular Posts