Angau tahap KRONIK






 seriusly dah rindu tahap KRONIK kat budak neh.. entah ngape sejak duduk jauh skit.. SIKIT la dr en tunang.. balik je dee dpt meluangkan masa utk bercakap.. sembang2 mcm2 antara kami..

ape pun dee doakan yang terbaik.. " cepat2 la kami KAHWIN.." duduk satu rumah.. and nak kemana saje tanpa halangan..

sampaikan skrg ne dah xboleh nak berenggang langsung.. sentiasa msj.. ihiks.. kekadang nak berlawak pun bermesej.. so sweet.. hubby sgt memahami and he always support dee dalam susah dan senang..

kalo org kate .. kwn tu susah nak cri.. bf tu bleh cari mane2.. tp bg dee.. SILAP k.. org yang kite syg ne.. cuma satu je yang ada ngan kite.. yang setia susah senang ngan kita.. ape org ckp.. DIA pekakkan telinga..
hanya berbekalkan KEPERCAYAAN sesama kita je.. tp KAWAN ni.. time SUSAH.. DIA xde ngan kita.. time SENANG kerumung kite mcm ' semut dapat gula'


p.s Alhamdulillah.. kasih sayang kami masih panjang..
     Alhamdulillah semoga terus berkekalan sampai ke akhir hayat

Comments

Popular Posts