spend time

terase nak spend time satu hari suntuk nak updated blog.. nak kemas kini blog bg cantik tertarik kau mmg dabOmm.. tp semua hasrat tu terbantut when...... weekdays.. so dee kene tunggu weekend la nak buat semua tu

and lately ne dee agak penat skit sbb nak handle banyak keje.. nak kene ingat semua benda.. dan oleh sebab tu jugak ade jugak silap dua tiga kerja.. so sad la.. mcm tak focus dah.. but dee try ingat everything..

by the way.. aritu bos ade ckp.. dee akan officially turun bawah on 9 april nanti but tu semua tinggal angan angan je..sbb budak yang akan replace tempt dee ne xjadi masuk uolsssssssssss... grrrr

cpt la.. skit.. boleh la dee nak focus kat keje lain...











p.s suke position skrg nih.. busy.. n cargas

Comments

Popular Posts