pening memikirkan...



serius makin dekat.. makin hujung bulan 1 ne..makin rase pening memikirkan persiapan perkahwinan..

org yang pernah lalui mcm mane dee rase tu mesti akan faham.. so far.. ade lagi 2 minggu berakhirnye bulan 1..


serius rase takut.. dan dee doa supaya Allah permudahkan segalanya.. dan limpahi rezeki buat dee dan en tunang..


betul kate kwn dee.. nak kahwin ne kene bersedia dari segi mental dan fizikal..mungkin lepas kahwin ne stress memikirkan soal kewangan akan berkurangan.. dugaan key.. SETAN pun happy tgk dee mcm ni.. melompat2 if dee ngan zul gado.. suko ko eh!~


ape pun tabahkan hati.. demi org yang disayangi dan keluarga.. so.. dee nekad utk balik this week sempena CNY..utk berbincang ngan abah dan mak.. mane la th kot kot abah ngan mak nak salurkan dana..


so nak bincang ape yang perlu..nak bayar ape yang patut.. dan nak beli ape ikut kemampuan..



p/s: br ku tahu betapa hebatnya dugaan darimu Ya Allah.. kau sememang ye sedang menguji diriku.. sesungguhnya aku bersyukur kerana rezeki dan rahmatmu.. kau perkenankan doakan Ya Allah..Amin

Comments

Cik Dee said…
dh xleh nak strong ne meera.. :( sedih pun ade.. gembira pun ade.. sedih sbb xde dan xth kat sape nk refer semua nih.. n then semua nak kene buat sendiri..

gembira tu biase2 je..tp sedih banyak lg dr gembira..risau mcm2 hal

Popular Posts