ouchhh.. meh rapat nak cerita skit...


Perhhhhhhhhh.. skali tgk mmg xsenang duduk la ai.. 2 3 kali tgk mmg mcm xnak keluar rumah..mcm nak peluk je.. hensem betul this guy.. xcerly.. deela bkn la sorg yang kaki tgk korean.. kaki menghapal episod2 cerita korean bagai.. xberape minat pun.. sbb malas nak mengadap..tp skali mengadap tkt byk keje yang tangguh..

dlu waktu memula nak bercinta.. nak try la cr bf ala ala korean cam nih.. sedap mate memandang... last2 risau lak tkt kene rembat.. baik xyah nak tanggung risiko..

and then sejak jumpe ngan somebody.. berkulit gelap ala ala pezal tahir.. maka ati pun syok la.. tp cinta xbertahan atas sebab sebab tahu nak berpoya poya je.. so lepas pd tu.. ending ye.. malas dah nak bercinta.. so gap paling lama setahun menyingle.. tp..tu pun ade la jugk kwn2 ngan ramai lelaki.. tp kwn je.. sehinggalah terjumpa my beloved fiance..




maka hati pun mcm berbunga skit la.. lame gak la berkwn.. n time tu pun xde terfikir nak bercinta.. cos memasing sibuk.. selalu sms dan call je jarang nak jumpe..
sehingga one day.. kami keluar bertiga.. *dgn sorg lagi kwn* so kwn tu bg hint hint kat die ne suh minx couple.. but.. my fiance ne.. xde pun nak minx couple.. *frustttt*
so as a girl xsalah kite mulakan dlu.. ye dak..kalo xckp sure melepas.. *deela syg kat zul.. bleh x kite couple* nahhhhh..amek ko..terkedu jap.. then sejak dr tu kami pun couple sehingga la skrg nih.. even mcm2 pun happen kasih syg tu xpernah berkurangan..

malah makin bersyukur sbb kami saling syg menyayangi each other smpai skrg nih.. ape pun paling bahagia bila our persepsi xlame je lagi.. ape pun uols.. jgn berputus asa mencari cinta.. kebahagiaan tu bkn dtg bergolek.. kite yg usaha kite la harus membina ye sebaik mungkin.. kasih sayang dan saling percaya tu penting dlm perhubungan..

binalah kebahagiaan tu sebaik mungkin.. berdoalah agar Allah merestui..

so en tunanglah pilihan yang terakhir yang deela pilih.. so deela amat menghargai beliau ..


p.s : love u so muchx syg






Comments

Popular Posts