The Other Side Of Me : So Sad..

huh!!~ asal jumaat je nak sedih sedih.. bkn pe k.. deela pun xth la mcmane nak ckp.. so bad.. Allah je tahu.. rupe ye.. ade org yg TAK SUKAKAN.. bila deela descide utk berkahwin dgn en Tunang.. Ya Allah.. sampai mcm tu skali kan hati korg.. sorry to say la.. rase sedih sgt.. ape lah dosa en Tunang.. mahupun deela sendiri kat korg..

deela bkn xth.. mmg ade org org tertentu yg sememang ye xsukekan kami.. ofcos.. bende ne dah pernah jd dlu lg.. dr kiteorg belum bertunang lg.. kenape kan..??

salah ke deela dpt En Tunang cengini? hinakah dia dimata uols? bkn deela nak backup sape pun.. Sbg sorg manusia.. xde org yang sempurna dalam dunia nih.. ingat tu.. No Human is Perfect!! ape yang deela accept skrg nih.. is diri dia seadanya.. susah senang dia seadanya.. ape pun dia.. dia bukan seorg yang HIPOKRIT .. dia jd diri dia sendiri dan bukanlah jd org lain..
ape jua masalah dia.. everything deela th.. dan dia xpernah sorok sikit pun dari deela..kalo dia susah sememang ye deela as his fiance patut bantu.. bknlah sebab atas dasar terhutang budi.. TAK.. tp atas dasar KAMI SYG EACH OTHER AND SYGKAN RELATIONSHIP ni..

tp xpe.. deela pun tak pernah kisah dgn ape yg org nak ckp.. sebab bg deela.. deela bukan hidup dengan ckp ckp org.. nak mengata pun dipersilakanlah.. sikit pun tak rase susah..

ape pun THANKFUL sebab Allah anugerahkan lelaki paling indah ini utk dijadikan sorg suami dan pembimbing dunia akhirat...



p/s: Restu Mak Abah lbh penting dari dgr ckp ckp org..


Comments

Redbloodsnow said…
kesian yaya n zul. biarkan apa yg org nk kata yaya. apa yg penting, tunang/bakal suami kta tu. dialah yg akan sentiasa utk kita, bukan dorg

susah senang korg berdua sentiasa bersama. dorg plak, ada dorg kesah. klo time senang tu maybe kot dorg kesah. yg tang susah..waklu arr dorg nk kesah. haaa hambik

zie plak emo. hehehe. bykkan bersbr ek, dear. apa yg penting, jgn disebabkan dorg, yaya n zul gaduh. buang karan je dear.
Cik Dee said…
waaaa..zie lalu sini la.. mcm xcaye je.. uhuk.. tu la zie..susah nk ckp la.. yaya cuma redha je ape org ckp..n yaya terima.. tp yaya xamek hati.. yaya biarkan.. sbb yaya xhidup atas duit dorg.. ckup la yaya n zul bahagia

Popular Posts