kejew diteruskan



morning uolss..uhuh.. mcm biase la kan.. walaupun ade staff staff lain yang masih dlm mood mood bercuti.. dee tetap meneruskan agenda. kejew tetap kejew..utk mencari sesuap nasik.. uhuhkk.. walaupun skrg ni gaji tetap maintain mcm ni.. ape pun Syukur Alhamdulillah.. masih dpt menampung perbelanjaan kat kl dan bleh la bg skit kat mak abah rase..


Syukur Alhamdulillah jugak dengan rezeki ni..dpt la jugak nak wat preparation wedding dan lelain.. dpt gak beli mcm2..dan xde la nak mengharapkan org lain.. ape pun rezeki yang bakal dee terime after this.. mmg dee xkan lupekan org yang dee syg.. Insyaallah.. i'll arrange utk belanje my parent mkn dan buat amal skit..


semua ne hasil berkat kesabaran dlu.. bkn senang nak harungi semua benda nih.. bila kite susah..xde sape yang nak tolong atau nak bantu..org cuma boleh mendengar.. betullah kate mak ' org ne bile senang nampak kite ne byk duit.. ade mcm2.. bile kite susah ape pun dorg xpandang..kwn bile ade duit.. xde kwn bile xde duit..' mcm tulah kate2 mak.. so dee pun tak hairan kenape dee ditinggalkan dlu atas sebab DUIT ..


so skrg nih Allah tu maha Adil.. doa dee dimakbulkan.. ape yang berlaku pasti ada balasan yang setimpal.. semua org xkan terlepas dari hukuman Allah yang maha Adil.. ape pun rezeki.. jodoh ajal dan maut bukan ditangan manusia.. semuanya Allah yang tentukan.. kita sebagai manusia hanya mampu merancang...



p/s: berSyukur.. atas rezeki ini.. Alhamdulillah..

dee cuma mengharungi segala ape yang org ckp..

so dee anggap bende tu satu cabaran walaupun rasa diri ni di hina

tapi ape yang pasti.. sesusah mane pun dee.. dee xminx duit org

utk tanggung dee..

dee ade kehidupan sendiri..dan skrg nih.. Alhamdulillah.. dee BAHAGIA

dgn family & En Buncet.. BAHAGIA dengan Rezeki Allah..

BAHAGIA dengan kegembiraan yang Allah bg.. Amin..

Comments

Popular Posts