jgn la ske jd STALKER.. Busuk HATI.. dan HASAD DENGKI

ples la.. jgn ske nak jd stalker.. busuk hati n hasad dengki kat dee ni.. ape salah dee kat korg.. ape yang pernah dee bt kat korg.. ples la.. just leave me alone.. xperlu la nak add kat formspring.. nak add kat twitter..kat fb.. foursquare semate2 nak stalker..

if dah rase xnak kawan..xperlu nak kait kain dee.. jagelah kain sendiri.. i dont care la sape pun.. sape makan cili die yang rase pedas.. sudah sudahlah tu.. i xde kacau dah hidup uols.. ples la.. xde nak amek tahu seinci benang pun pasal uols.. dan xde skit pun nak bukak cerite or nak cerite ape ape sal uols..

cuma nak ckp skit..kalau dah kahwin bt cara dah kahwin.. jage la LAKI..jage la rumahtangga.. xyah nak sibuk2.. jd makcik KEPOHCHI nak mengumpat belakang2.. kalo rase agak2 nak tanye paper ke.. straight to the point la.. mane2 pun.. tanye depan2.. senang citer..

kalo nak kahwin buat cara nak kahwin.. focus on ur preparation.. xyah nak sibuk jugak jd makcik tuperware..
xyah nak itu ini.. bagai2.. buat bisness uols sendiri..

kalau single.. bt cara single..xyah la nak menyibuk gak.. uhhhu.. entah la manusia ni kan.. xleh tgk org senang skit.. sorry la k..

dee xde ape2 masalah pun ngan uols.. xde nak buat masalah dah.. tahun baru.. buku baru..cerita cinta baru.. and everything baru.. yang lame.. dee buang... bakar..dan abu die.. buang ke laut..so ples la.. buat hal sendiri..
dee dah ckup bahagia skrg ok...xperlu dah nak anyam ketupat nak buat cerita bagai..
Allah je la yang mengetahui semua ye..SERIUS la.. mmg malas nak layan mulut puake mcm uols ni.. ape perasaan uols eh.. kalo uols kene mcm dee ne.. org stalker.. dengki..busuk ati.. ape rase eh..??




p/s: Insaf la skit.. bkn makin muda.. MAKIN TUA dah..
INSAF lagi.. Allah akan mengampunkan dosa dosa kamu..tp dosa dosa kamu sesama manusia..?? pk pkkan..
INSAF lagik ... Allah akan pay uols by cash.. xde nak tunggu2 dah.. so.. ape yang kite dah bt kat org mase lampau..so tunggu je turn uols tu..


Comments

Popular Posts