bercinta nun di Mcd


Nunnnnn... bercinta sakan kat Mcd.. anyway.. selama bercuti beberapa hari kat Ipoh.. dee byk spend time ngan En Pelangi.. mcm tak jemu je kan.. gi balik kerje bersama.. semua sama sama je skrg nih..

Mood nak kahwin dah nak dekat kan.. so dee happy bile sentiasa berada dgn en tunang.. en tunang pun sejak 2 3 bln ne mcm xbetul lak.. asyik menyakat je keje ye..

bila dah always together mcm ni.. yaya mcm rase sedih plak tetibe teringat my bestfren blogger Zie yg dah married but duduk berjauhan ngan En Suami.. tambahan lak ngan preggy.. sungguh kuatkan semangat Zie.. Semoga semua ye akan ok zie..

so bile dah jauh ne kite rase nak dekat selalu..so bile dah dekat2 ni.. hargailah.. bkn sebab.. ade sesetengah org yang dah berkahwin ni..duduk berjauhan dengan suami/isteri..



p.s: Harap Zie jaga diri bebaik ye syg.. Kuatkan Semangat
She seorg blogger tegar.. my idol too..

Comments

Redbloodsnow said…
Alololo...hehe. betul tu yaya. Bila yg di kasih berada dekat dgn uols...sila lah hargai saat saat tu.

mcm zie ni, dari bercouple, sampai bertunang...now dari married sampai dah preggy...still gak jauh dari suami :(

semua zie kena buat alone taw. sebak giler bila have to see doctor utk check kandungan sorg² :(

kadang² terbabas gak kekuatan zie taw ya. selalu gak nangis..hehehe. Yaya doakan dillah cepat dpt transfer ek...

cyg yaya
Redbloodsnow said…
Alololo...hehe. betul tu yaya. Bila yg di kasih berada dekat dgn uols...sila lah hargai saat saat tu.

mcm zie ni, dari bercouple, sampai bertunang...now dari married sampai dah preggy...still gak jauh dari suami :(

semua zie kena buat alone taw. sebak giler bila have to see doctor utk check kandungan sorg² :(

kadang² terbabas gak kekuatan zie taw ya. selalu gak nangis..hehehe. Yaya doakan dillah cepat dpt transfer ek...

cyg yaya
Cik Dee said…
bukan senang tau zie nak berjauhan gini.. seriusly..kalo yaya pun sebak juge.. husband kan.. kite nak always dengan die..

tp xpe zie.. yaya doakan dillah cpt2 dpt transfer..

zie jg diri n kandungan bebaik ye syg..

Popular Posts