Anonymous..



sejak dua menjak.. dee tutup comment utk Anonymous2 ni.. nan ado lagi comment2 yang buat mood dan perasaan jd sedih dan moody..


then dee pun terfikir tetiba.. nampak sgt noo..org iri hati ngan dee.. so sengaje dee offkan comment tersebut supaye org yang nak comment dee tu kene register wit google akaun.. xpayah nak sorok sangat anonymous ye.. munculkan diri.. nak comment ape pun xde hal skrg ni. if dengki iri hati..uols bleh tunjukkan diri sape uols sebenar ye.. n please answer my question.. " Ape yang nak dengki dan iri hati sangat ngan Dee ne? sebab ape?? ape yang dah Dee buat ngan kamu? " jawablah...


remember that ok.. dee sesekali xkan lupakan org yang cengini.. bile dee dah trace org cam ni.. forever dee akan anggap u're not my FREN anymore..sorry to say that.. im not too stupid to be ur fren..dan ai xmo dipergunakan oleh org2 yang berhati KEJI camni..sorry!~...


dee pun ade perasaan jugak.. okeh.. tp xpe la.. sekeji mcmane pun uols kat dee.. Allah tetap membalas ye okeh

Comments

Popular Posts