berakhirlah sudah



berakhirlah sudah cerita 'Tentang Dhia' di TV3 smlm.. sungguh sadis mak nak.. kejam gile kan mak mertua si Dhia tu kan.. akhir ye dah terbukti yang Mak Mertua Si Dhia tu mmg Jahat ..


the best part bila Zikir tahu kenapa Dhia tak boleh mengandung.. sedih lagi bila ending episod ke dua duanya meninggal.. baru la dinamakan sehidup semati kau Nok..!!


ape pun kesan cerita Tentang Dhia ni meninggalkan kesan kat hati Cik Dee. sebab.. semua ne pengajaran. anyone yang ado Omak Mertua tu akan faham.. dan diharapkan NAN ADO lagi Omak Mertua cengini kat Zaman Skrg nih.. Cik Dee takde susah hati sgt memikirkan pasal Mak Mertuo.. Alhamdulillah bakal Mak Mertua Cik Dee sgt sgt baik org ye.. and Cik Dee pun layan as my Mom.. dan kami pun sgt Close.


by the way.. bkn senang nak jd menantu yang baik ok.. ape pun jaga rumahtangga sebaik mungkin pun sudah memandai.. asalkan org tgk kite bahagia dan sejahtera sudah.. betui x..



mood : xsabar nak kawen..


Comments

Popular Posts