rezeki..


alhamdulilah..berkat usaha dan rajin membuat assigment.. akhir ye earn dari churpchurp meningkat.. walaupun xbyk.. dan lambat2 je.. tp syukur la.. at least xde la bosan sgt kan.. so skrg ne ngah nak merajinkan diri untuk updated blog plak.. mane la th kot2 earn nuffnang plak naik..

tu sumer rezeki kan.. nanti bile dah bleh cash out.. bleh menyimpan.. so wat mase skrg ni.. mood mood utk kembali menulis blog pun sedang giat diusahakan.. sebab nak tulis blog ne kene ade ilham dan idea yang best.. br la org nak masuk dan bace blog kite..

so dee pun sedang sibuk nak bace coding utk nak ubahsuai theme dalam blog ni..disamping tu gak ngah sibuk nak cari theme yg bersesuaian ngan blog nih.. supaye para blogger xde la rase bosan nak membace..

by the way kan.. seblm tu nk bg Amaran skit.. pade sape2 yg rase meluat ngan blog ne.. xyah la masuk jd lalat nak urung dalam blog ne.. xperlu pun.. kalo rase nyampah ke meluat ke..xperlu baca.. itu lebih baik.. blog ne.. dan segala penulisan dalam ne adalah ikhlas dari hati Dee sendiri dan xde kene mengena ngan org lain.. ape yang Dee tulis xde pun berkaitan dengan kain org lain.. perkara yang wajib di sampaikan or Dee ceritakan.. dee akan tulis selebih ye..itu hak peribadi..

Comments

Chayok....chayok..... :)
Anonymous said…
kalau rasa tak boleh terima pandangan/komen org baik tak payah berblog...
Nur Islam said…
to Anonymous :
kalo rase xperlu hendak jd lalat xperlu komen.. kalo rase xsuke bc xperlu masuk.. :) n please yea.. xsuke dgn org yg pakai Anonymous! sgt pengecut ok

Popular Posts