Zaman Bercinta sebelum dan selepas kahwin..

ahahha.. terbaca dengan satu entry dari Abg BEN Ashaari mengenai cerita Zaman Bercinta sebelum dan Selepas kahwin.. sgt2 kelakar.. so D mohon kebenaran abg BEN utk copy right ape yang ditulis dalam entry tu..


Semalam di Alamanda , terpandang satu couple ni.. Mesra je pergerakkan mereka. Pasti belum kawin tu sbb masing masing macam malu malu gitu .. Hahaha..
Teringat dulu-dulu yer .. Hahaha.. Sekarang ? Korang tau la nanti bila dah kawin.. Kentut pon besepah sepah .. Tak kira tempat la nak kentut.. Maklumlah , demi cinta .. Dulu masa cinta , kata kentut tu wangi kan ? Skang , amik laaa… Takkan nak komplen kan ? Hahaha..
Aku terus pandang couple tu .. Yang perempuan dia , fesyen sekarang ni la .. Serba serbi ketat dari atas sampai bawah .. Bertuah la boyfriend dia.. Belum kawin lagi dah nikmati segalanya percuma kan ?
Haa.. sambung lagi .. Kemudian terserempak lagi kat pasaraya.. Waah.. romantik gitu.. Lelaki tu bergerak macho gitu !! Pergh.. Masuk ke bahagian buah-buahan. Ni mesti nak praktik beli barang dapur ! Hahaha.. tunggu la lepas kawin ! Kau masuk le sorang sorang .. hahaha… Tapi bukan semua laki gitu kan ? Hehe..
Kemudian si perempuan ni pegang satu barang ni.. Laki pon sibuk laaa nak pegang gak ! Hahaha… Cinta oh cinta .. bila kenang semula , lawak pun ada !
Tu baru bab manis .. Bab gaduh ? Nanti aku citer eh .. hahaha.. lawak lawak ..  Bila bercinta , manis belaka.. Taik mata pon tolong calitkan kan ? Dah kawin ? Lari beribu batu , geli punya hal 

betul ke x.. jadi banyak perbezaan waktu bercinta sebelum dan selepas kahwin .. so.. agak2 ade tak lelaki yang akan terus romantik.. melayan kite2 kaum perempuan.. dan kite2 kaum perempuan layan tak suami kite waktu2 kite bercinte dulu.. hahaha.. tepuk dada tanye selera..


p/s: sedang terfikir..

Comments

Popular Posts