best bila ada org dengki dan iri hati..

sangat happy rase hati when ade org iri hati dan bencikan kite. TQsM. semoga Allah saje yg membalas segala jasa baik anda semua yea. saye cuma bleh duk diam diam mendengar dan melihat ape saja perwatakkan kamo kat saye. tp jangan risau.sy tak berdendam pun. cuma saye doakan Allah yang maha Adil itu.. Maha Mendengar dan Maha melihat saje yang akan memberikan kamo petunjuk dan balasan yang setimpal atas segale perbuatan kamo kat saye. sudah2 la nak iri hati nak dengki ngan saye. semestinye xkemane pun kamo. Ingatlah ye! sy ne xde nak amek port langsung pun sal kamo dan kamo kamo.. baik yg dah 'kahwin' tu atau kamo sendiri yg tak berkahwin. so sape yg bace entry ne .. sape makan cili die terase pedas..

ngat la ye. Allah xsuke org org mcm ni. saye ni ibarat teraniaya tau.. so pk skit.. doa org org teraniaya ne termakbul tuhan..

i just leave this word to yu dear :
"Haters don't really hate you, they hate themselves. Because your a reflection of what they wish to be."


Comments

Popular Posts