kenangan suatu ketika dulus... zasssss

wah wah wah.. cantik lor gambar ni.. ihiks.. sangat suke la.. hurm.. assalamualaikum everyone.. thanks sbb lalu kat blog deela nih eh.. jgn lupe utk tinggalkan jejak.. senang nak jadi blog walking nanti.. hurm.. tetibe.. petang2 cam ni teringat pada suatu ketika dulu.. kenangan yg tak dapat dilupakan.. semua org ade memori kan.. deela pun ade gak memori.. mmg kenangan tu semua xdpt dilupakan..

ntah knp petang petang cam ni teringat lak someone.. bukan sorg je.. dua tiga empat.. lima enam.. wowoo... byk yer.. hurm.. dulu biase la zaman kanak kanak.. nakal.. dan xmatured... tahu nk seronok je kan.. sampai kan g belajar kat IKM pun belajar cam main2 je.. bkn nak sentuh soal belajar pun.. nak sentuh soal hati.. sentuh soal pelajaran pun alhamdulilah.. SAYE naik KONVO jugak akhir ye..

soal hati.. agak mcm frust jugak dulu..dulu la.. skrg tak la.. bile fikir2 balik ngape la selalu ngat mainkan perasaan org.. tp tu dulu la.. pantang jumpe yang hensem skit.. yang ade kumis.. yang dahi licin ( cam dahi pompuan lakss ).. yang caring mereng.. yang sharing bering.. terus lentok.. hahaha.. bukan terus tidor ye.. terus cair.. ihikss..

thanks jugak pada mereka mereka ni sbb singgah di lubuk hati kecik ni.. walaupun jodoh xlame.. tp terime kasih sebab berikan kasih sayang.. cume i ni je yg xth nk menghargai korg.. im so sorry.. if dapat nk putarkan mase tu i akan pilih yang terbaik di antara terbaik..

tapi.. tu semua dah terlambat.. antara kau dan aku.. dah tertutup beb.. sejarah cinta cintun tu xmungkin la i nak repeat balik.. cos.. ape yg ade skrg ni lebih dihargai.. hurm.. cuma skali skala xsalah mengingati kan..
ihiks.. tp skrg i dah jumpe yang terbaik antara yang baik.. yg boleh membimbing..membantu.. memberi nasihat.. menjadi CHEF i bile i sakit.. menjadi pendengar setia.. yg boleh sabar dengan kerenah i.. i find it..


xsabar nk tunggu aniversery yang ke 4 tahun bersama encik tunang.. 030807.. xterfikir nak buat ape.. nak celebrate ape.. nak bg ape.. sbb masih jauh lagi.. almost 3 month.. so.. ngah menunggu..


Popular Posts