1st : Sabah Trip..

Assalamualaikum everyone.. huh.. lame ye tinggalkan blog kan..hampir bersawang sudah.. uhuhu.. entry kali ne berkisahkan holiday.. trip ke sabah.. negeri di bawah bayu... ape pun D sangat teruja dan gile seronok disana walaupun ke sana cuma 3 hari 2 malam tp amat berbaloi...

time di atas flight.. seperti biase la.. sakit telinga.. :) tekanan kan.. huhuh.. sangat sakit.. tp muka ceria je atas tu..perjalanan mengambil masa selama 2 jam 30 minit.. akhir ye pukul 7.30 ptg.. D selamat sampai Sabah dibawah bayu.. uhuh.. waktu malam sungguh sejuk.. suasana 7.30 mlm mcm sudah pukul 9.00 mlm..


sampai sampai je.. letak beg di rumah penginapan kami...oh ye sebelum tu..kami menginap di Api Api Center City Apartment.. uhuh.. sambil rehat2 terfikir nak makan ape.. sudah ye.. kami ke Pasar Pilipine untuk menikmati makan malam...

jadi cuba tgk suasana pasar pilipine di waktu malam..amat menarik bukan.. :)

muka ceria setelah kenang makan.. uhuh.. percutian kali ini amat seronok sebab... abah ma.. abang.. kakak ipar.. si kecil alisha.. dan jugak D.. terbang ke sana.. tp sedih skit..sbb tinggalkan adik.. faz wowo.. en tunang.. dan farah di semenanjung... uhuhuh.. jadi pukul 9.30 mlm kami pulang semula ke hotel penginapan..

dan bersambung berjalan jalan semula besok




p/s: akan bersambung entry seterusnya.. 2nd : Sabah Trip

Popular Posts