GoodBye & Wish U Luck..

Assalamualaikum sumer.. fuh..bersawang mawang bawang dah blog.. Ape khabar sumer.. diharapkan anda sumer.. pepara follower sihat.. uhuhuh.. maaf ler ye.. kebelakangan ne tersangat busy super duper nyummy.. aihh... mcm makanan lak.. ihiks.. by the way.. deela ade menyimpan beberape cerite.. dan skrg ne busy sgt.. sampaikan xsempat nak auto publishkan semua cerita sensasi sensasi naik bas mini... uhuhuh

actually.. besok hari last day mdm manager dan beliau akan di TRANSFER kan ke sebuah bank yg telah menawarkan.. gaji yg tersangat2.. best bg beliau la.. as a manager..

ne la die Puan Manager Soo Yin See.. selame berkerje dengan beliau.. tersangat la sporting.. siap berjalan2 lagi.. jalan2 sambil makan2.. huh..

dan kami menerjah ke IOI Boulevard berhadapan dengan IOI Puchong.. so ape lagi cari la lokasi tersebut yang diberi nama Otak Otak Place..


dan inilah lokasi yang berjaya dikenal pasti.. ihikss...

masuk masuk je mcm terpukau tgk interior design cafe tersebut.. sangat Moden Klasik.. uhuhuh (jiwa architectural tu masih tersemat dalam hati.. )

tu nampak la.. lampu tu.. snagat unik ok.. tiang die diperbuat daripada cawan cawan dan piring2.. hiasan didalam kedai pun banyak yang unik unik dan klasik..



ingatkan buku sekolah ke ape.. rupe2 ye.. Menu.. wah.. sangat cantik.. ihiks...


dan sudah semesti ye.. kami mengorder otak-otak.. memandangkan ai xmakan otak2.. ai just tgk je.. ihihihkk.. so menu utama ai.. laksa and Ice lemon tea.. so mcm biase la.. lapar yer pasal sampai kan gambar pun xsnap.. bythe way.. lokasi cantik.. tempat dan hiasa pun cantik2.. if nak berdua duaan.. makan.. buleh la ke Otak Otak Place.. harga sangatlah berpatutan.. kekeke..
dah cam pengacara jalan2 cari makan laks dah.. adeh

so dah kenyang.. kite org pun balik la ke TPM.. sambung kerja




p/s: Thanks to her.. sbb belanje kami sumer mkn...
Wish u Luck and All the Best ok


Popular Posts