dihujani...

Assalamualaikum sumer.. Salam Jumaat everyone.. sepatut ye entry ne dipublishkan pepagi tadi.. subuh sepeie.. tp apekan daye.. ai byk giler kerje.. sebenar ye, sejak akhir2 ne.. kehidupan ai semakin tertekan.. entah le kenape kan.. mcm2 senor ye. enviroment tu membuatkan hati ne jadi sayu + sunyi sepi.. dan hidup rase cam xde life.. tahu ngape ckp cam tu.. ai pun xth ape yg ai rase..cume ai rase amat tertekan.. dan ai pun sebenarye paham dgn situasi tersebut.. cume sampai bilekah harus ai menunggu.. Ya Allah.. rase xbaik sgt bersikap mcm nih..
tp keadaan yang menjadikan semua tu mcm nih.. dan rase cam nak balik je.. BALIK ok.. so.. two three's day ne.. nak duduk rumah.. nak relase tensen....


nak bina kehidupan baru.. dan terfikir.. semua org xnak jadi mcm ni.. dan die pun xde terfikir untuk mintak semua bende ne berlaku.. datang mcm ribut.. nak pergi cam semut.. nak settle semua bende ne mcm siput ok...


aku dah xsetabah memula dulu utk hadapi semua ne.. totally down.. sebulan dulu aku ade supported.. mcm2.. aku still grow up lagi.. now.. 2 month dah.. nak masuk 3 bulan dah..dh xlarat nak grow.. bile aku runsing.. aku diam.. then pendam.. itulah aku..


nak memberontak pun kejap je.. pastu aku diam.. then buat hal aku..so cam tu lah.. nak cerite kan masalah ape yang berlaku.. kat sape weih.. sape yang paham? who..??


so jalan terakhir.. aku berserah pada Allah yang menentukan.. dan aku doakan.. ade sesuatu yang baik untuk aku.. untuk dia.. dengan kesabaran ini.. semoga segalanya akan berakhir dgn cepat..



' setiap ape yang perlaku mesti ade hikmah ye.. mungkin bende ne terlalu perit utk ditelan..walau mcmane pun semua ne kene dihadapi dengan tenang dan sabar..insyaallah zul akan pulih..dan ila kene berikan die sokongan..make sure.. jangan mengalah..'


thanks to ahmad mardhini. dan thank to everyone yang sudi menasihati.. even tersenyum pun still xdpt hilangkan rase kepahitan yang dihadapi.. still xdpt nak hilangkan rase sakit yg menyelubungi..


Popular Posts