wahh ...

pejam celik pejam celik.. dah sebulan dah aku berkhidmat di HQ Standard Chart ni.. Syukur Alhamdulilah.. walaupun keadaan agak sibuk.. ye la kan.. name pun keje dengan bank.. tp aku sempat gak spend time jadi blog walking.. dan minum2 di pantry.. melayari facebook.. citcat ngan rakan sepejabat.. sempat bersms.. semua ne xubat mcm aku kerje ditempat lame dulu.. :)

keje tetap kerje.. cume xde la gangguan byk sangat.. hurm.. nak cerite panjang2 kang ckp aku 'memuji' lak keje kat sini.. ape pun biarlah aku je yg tahu cam ner keje kat sini.. overall.. ok.. bos pun ok..

hurm.. org kate rezeki kan.. dan aku ade interview next week dekat firm architect lanskap kat TTDI.. so far.. rase cam nak pergi.. nak cuba.. mane tahu rezeki kan.. if xdpt pun xpe.. stay je kat sini.. :)





p/s: dah selamat dah sebulan...

Popular Posts