TEMper..!!~

seriusly.. ai sangat temper today.. mood agak kureng skit today.. mungkin kepenatan.. dengan kerje lagi.. dan terkejar kejar..

tadi g HSBC byr duit kredit card.. actually kredit card tu bukan ai punye..fiance punye.. so.. bengang sgt sbb kad ngan duit2 skali kene telan... WTF la mesin tu.. seriusly la..org ngah nak cepat..ko leh wat cam tu lak..

tak pepasal org lain jadi mangse.. dan deela rase amat bersalah pada encik tunang.. surpose be xsepatut ye deela lepaskan kemarahan kat die.. by the way.. IM SORRY syg.. thats is my FAULT.. ye la kan.. bb bengang tao syg..
dah la line up panjang then masuk 3 4 kali duit xboleh2.. rase cam nak tendang je mesin tu syg.. grrr...

dan sepantas kilat ye call center HSBC untuk bgth kad dan duit skali kene telan.. mmg la dorg ne kan.. actually arrange betui2 la mesin cash korg tu.. kekadang org ade time pun waktu malam je nak cash in cash out..

siang2 mane ade mase.. cam tu jugak pejabat pos.. gilir2 la kan.. bukak la..org nak bayar bil pun sabtu je ade time.. hari2 lain org keje.. make sure that dalam ape jua keadaan memahami keadaan org lain tu penting gak..
kate 1 MALAYSIA kan.. so amek berat skit.. but no BUSY BODY ok.. jangan la sampai jiran sebelah pun ko tatau kan.. hurmm



p/s: terus down bile pk sal kad kredit ngan duit tu..
serius rase bersalah.. smpai xdinner pun..





p/s: NITE

Comments

Anonymous said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Nur Islam said…
This comment has been removed by the author.

Popular Posts